Laden...

Elk jaar starten we een beginnersgroep voor volwassenen. Later in het jaar instromen is mogelijk, evenals vaker in de week trainen. 

Op zaterdag 30 september starten we weer een nieuwe beginnersgroep karate voor volwassenen in Zevenbergen. (Eerdere beginnersgroepen zijn allemaal al doorgestroomd naar gele of oranje band!) In de beginnersgroep starten we met de basis van karate, met de intentie dat de hele groep na een half jaar ook met de andere karategroepen mee zou kunnen trainen. Je start dus met allemaal beginners. Je kunt in korte tijd (optioneel) ook meedoen aan activiteiten als de midwintertraining, kamp, barbecue en ons clubtoernooi. 

De lessen zijn iedere zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur, in de Kristal in Zevenbergen (Kristallaan 25c, zaal 5) en worden gegeven door Sensei Alex en Sempai Jan. Het is overigens mogelijk om vaker in de week te trainen! Opzeggen kan bij ons gewoon per maand. Bovendien train je de eerste maand gratis. Wil je de uitgebreide informatie-mail begin september ontvangen? Stuur even een mailtje naar info@karatemoerdijk.nl.


Volwassenen (beginnersgroep)
  • Volwassenen (15 jaar en ouder)
  • 1 uur
  • 1 keer per week
  • Vanaf € 25,- per maand

Contact over Volwassenen beginnersgroep

POSTADRES
Norbertusdreef 13
4797 EB, Willemstad NB
Email: info@karatemoerdijk.nl

Karate en activiteiten:
0634243650 (Arno)
Persrelaties:
0647990738 (Chantal)
BEZOEKADRES
Naam: Karate Moerdijk
Adres: Kristallaan 25c
Zevenbergen

Op de kaart →


Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA